|
|
|
(6300-E)ROBERTO PS-195/D BRĄZ |
|
WIERZCH: skóra naturalna, PODSZEWKA: skóra naturalna, WYŚCIÓŁKA: skóra naturalna, PODESZWA: kauczuk termoplastyczny - GUMA TR
DODATKOWE CECHY: - bardzo dobre jakościowo obuwie, - wykonane z najwyższej jakości polskich materiałów, - wyściółka jest piankowana, co zapewnia większy komfort użytkowania, - buty są wykonane SYSTEMEM KLEJONYM, - MIĘKKA I ELASTYCZNA PODPODESZWA, - spód obuwia posiada system ROBERTO FLEXI-SOFT, zapewniający miękkość i elastyczność obuwia w miejscu zginania się stopy i buta podczas chodu ( miękki i elastyczny, lateksowy wkład w podpodeszwie w miejscu nasady palucha i palca małego oraz podeszwa wykonana z elastycznej GUMY), - dwie gumy zapewniają optymalne dopasowanie obuwia do stopy. - idealne na co dzień i wygodne cały dzień.
- SKÓRA NATURALNA JEST NAJLEPSZYM MATERIAŁEM NA OBUWIE. Skóra, z której wykonane są cholewki obuwia przepuszcza nadmiar ciepła wraz z drobinkami pary wodnej ze środka buta na zewnątrz. Stopa dłużej pozostaje sucha gwarantując wysokie parametry higieniczności. Używając skórzane buty dbasz o swoje stopy, a tym samym o zdrowie.
PRAWIDŁOWY POMIAR DŁUGOŚCI STOPY - KLIKNIJ: Pobierz plik .pdf
FORMA OBUWNICZA - KOPYTO - ELZA-GOLD TĘGOŚĆ LEKKO PODWYŻSZONA "F+" BUTY ŁATWO DOPASOWUJĄ SIĘ DO PODWYŻSZONEJ TĘGOŚCI!!!
NUMER ------- DŁ.WKŁ. ^^^^^^^^^^^^^^ nr 40 --------- 26,6 cm nr 41 --------- 27,2 cm nr 42 --------- 27,9 cm nr 43 --------- 28,6 cm nr 44 --------- 29,2 cm nr 45 --------- 29,9 cm nr 46 --------- 30,5 cm nr 47 --------- 31,1 cm nr 48 --------- 31,8 cm
PRODUKT POLSKI - ROBERTO
Uwaga!!! Na naszej stronie internetowej przedstawiona jest cała oferta obuwia, którą produkujemy. Nie oznacza to jednak, że wszystkie modele i rozmiary posiadamy aktualnie lub wciąż na stanie magazynowym. Towar wyprzedany często dorabiamy w następnym sezonie w pełnym sortymencie wielkościowym i kolorystyce.
ROZMIARY , KTÓRE MOŻNA WYBRAĆ W POLU "DOSTĘPNE ROZMIARY" POSIADAMY OBECNIE W SPRZEDAŻY. BUTY SĄ WYPRODUKOWANE I OFEROWANE DO BIEŻĄCEJ SPRZEDAŻY "OD RĘKI".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|